Krusemyntegade 15, 1318 København K

Kvadratmeter
113
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
0

Superhyggeligt byhus.

KVARTERET: Grundejerforeningen består af 4 rækker med huse og den udbudte bolig ligger i eneste række som har den stille, brostensbelagte gade til den ene side og gårdhave på solsiden til den anden side. Der er absolut ingen støj og man føler sig hensat til et landsbymiljø, selvom der er under ét minuts gang til Kongens Have.

EJENDOMMEN: Stueetage har entré, gæstetoilet, soveværelse med lækker skabsvæg. Stort, hyggeligt landkøkken med god spiseplads. På 1. sal findes stor dobbeltstue bestående af spisestue med franske døre mod gårdhaven/syd og dagligstue med brændeovn. 2. sal: Nyrenoveret flisebadeværelse med bruseniche og toilet samt vask med granitbordplade. Solrigt værelse/kontor. Rummeligt soveværelse samt mindre walk-in closet.

Solrig gårdhave med beplantning og møblement, hængekøje og plads til grill. Rummeligt, tørt redskabs-/arbejdsskur med indlagt elektricitet. Der er sol i gården dagen lang! Der er fjernvarme, nyere termovinduer i alle rum samt smukt nyere skifertag.

Huset er sundt og velfungerende og kræver et minimum af vedligeholdelse og boligen fremtræder velholdt, nymalet og i det hele taget fuldstændig indflytningsklar.

Velegnet til både børnefamilier og til senior-par, der vil have idyl og ro, men samtidig vil kunne benytte sig af storbyens mange attraktive tilbud.

Book en fremvisning af Krusemyntegade 15

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.