Nørregade 37B, 3. th., 1165 København K

Kvadratmeter
162
Værelser
3
Energimærke
E
Byggeår
1920 / 2018

Højloftet 162 m² penthouselejlighed uden bopælspligt i 2 plan med stor og solrig tagterrasse samt privat p-plads

Kvarteret Her i hjertet af København sælges denne helt nyistandsatte lejlighed. Lejligheden er for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads.

Ejendommen
Oprindelig opført i 1920, og er blevet omdannet til ejerlejligheder i år 2018. Hele ejendommen fremstår i dag istandsat med gode faciliteter såsom dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering, kælderrum, flot ny trappeopgang med høje paneler og nye termoruder i hele ejendommen. Energimærke: E (som er fra før renoveringen). Ejendommen har en nyetableret hyggelig gård..

LejlighedenLejligheden er attraktivt og centralt beliggende tæt ved Torvehallerne, Ørstedsparken og Vor Frue Kirke. Boligen er netop færdigrenoveret i højeste kvalitet med bl.a. frilagte bjælker, Dinesen plankegulve, nye og renoverede vinduer samt snedkererede køkken- og garderobeskabe fra Kvänum. Boligen er med sin placering højt over gadeniveau i Nørregade nærmest støjfri og indeholder entré med gæstetoilet og trappeløb til den unikke overetage. Endvidere møblerbar fordelingsgang med garderobeskabe og indbygget Siemens vaskesøjle, 2 store soveværelser samt brusebadeværelse med gulvvarme og terrazzo gulvfliser, hvidt Kvänum badeværelseselement med dobbeltvask. Overalt Dornbracht armaturer. På 4. sal: Stor opholdsstue med tilstødende køkken/alrum med direkte udgang til skøn og solrig tagterrasse. Elegant gråt Kvänum køkken med marmorbordplade. Det smukke højloftede alrum har god plads til indretning af spisestue og har charmerende bjælker og ovenlysvinduer. En fantastisk city-lejlighed, som har det hele - sjæl og charme og mere til.

Book en fremvisning af Nørregade 37B, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.