Steen Blichers Vej 19, 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
260
Værelser
8
Energimærke
E
Byggeår
0
KVARTERET: Vel en af de bedste beliggenheder på Frederiksberg, direkte til Frederiksberg Have fra matriklen, ja på en god dag, kan man høre, når elefanterne får mad... Steen Blichers Vej er ellers en stille og tilbagetrukket villavej fra det ellers pulserende og atmosfære fyldte Frederiksberg.

EJENDOMMEN: Markant og stilfuld murstens villa opført i 1882, som i dag fremstår i god stand. Der er endvidere en stor og brugbar kælder på 114 kvm. med god ståhøjde og med tilgang både inde- og udefra. Garagen er kommet til i 1933 og her kan bilen stå varmt og dejligt om vinteren. Terrassen ligger sydvest vendt og derfor helt perfekt for solen.

INDRETNING: En historisk Frederiksberg villa i flere plan og med det store køkken som samlingspunkt og stuerne i forlængelse af hinanden og udgang til terrassen, giver dette hus en helt speciel atmosfære og karma... Den store tilbyggede stue imponerer alle og skal faktisk opleves og fornemmes. Entre, gæstetoilet og arbejdsværelse. 1. sal: Trappen fører én op til den mere private afdeling og deler sig midtvejs, som giver mange anvendelsesmuligheder og flere værelser til den store og pladskrævende familie. Masterbedroom med walk-inn closet og stort badeværelse. Kælderen har fuld ståhøjde og flere anvendelige rum, dels til lidt fitness og arbejds- eller legerum samt vaskeafdeling. En helt igennem fantastisk villa, uden sammenligning, som meget sjældent bliver udbudt til salg. Ring for eksklusiv fremvisning på 33 11 66 22.

Læs artiklen fra Pleasure.dk her Pleasure.dk

Book en fremvisning af Steen Blichers Vej 19

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.