Klerkegade 6, 2. th., 1308 København K

Kvadratmeter
73
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1888
KVARTERET: Mellem Kongens Have og Nyboder finder du dette charmerende og rolige kvarter, der er præget af hyggelige brostensbelagte gader. Et kvarter, hvor nye ejendomme og gamle smukke nyistandsatte ejendomme, står side om side. Der er kun få minutters gang til Kongens Nytorv i den ene retning og Kastellet i den anden.

EJENDOMMEN: Det Gamle Thepakhus. Smuk renoveret hjørneejendom med nypudset grå facade og rødt tegltag. Ejendommen består af 3 flotte trappeopgange med gennemgang til smuk grøn gård med borde, bænke og cykelskur. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og kælderrum til de enkelte lejligheder.

LEJLIGHEDEN: Super 2 værelses lejlighed. Fra trappepartiet træder du ind i lille entre. Pænt elementkøkken i hvidt med hårde hvidevarer vendt mod ejendommens fællesgård. Pænt stort brusebadeværelse med toilet og vaskesøjle. Sydvendt stor stue med et dejligt lysindfald. Lejligheden fremtræder overalt med flotte gulve og termovinduer. Oplagt forældrekøb.

Book en fremvisning af Klerkegade 6, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.