Admiralgade 23, st. tv., 1066 København K

Kvadratmeter
72
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1800

141 kvm. Håndværkertilbud med 69 kvm. erhverv i kælderen.

Kvarteret
Charmerende og attraktivt kvarter ved Nikolaj Plads og Kanalen. Kvarteret bærer præg af hyggelige brostensbelagte gader med smukke københavnerejendomme. Der er kun få hundrede meter til Strøget med caféer, restauranter og specialforretninger. Kongens Nytorv med Metroen også er lige om hjørnet, ligesom Gl. Strand Metro også er tæt på. De daglige mad indkøb kan du nemt lave i Meny i Illums.

Ejendommen
Klassisk hjørneejendom opført i 1800. Ejendommen, der er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter, fremstår med pudset bindingsværksfacade og tegltag. Der er dørtelefon, lille hyggelig fællesgård. Kælderrum er i underetagen i lejligheden. Energimærke: Fredet og dermed fritaget.

Lejligheden
Ægte håndværkertilbud, men på den helt rigtige adresse. Lejligheden er i 2 plan, fordelt med en høj stueetage fordelt på entre, toilet og 2 store værelser samt køkken samt intern trappe ned til underetagen. Det nederste plan har status som erhverv og der er fin lofthøjde hernede samt flere disponible rum samt bad, så det er meget brugbart til alverdens ting. Der kan også reetableres udgang til gaden fra underetagen.

NB: LAV EJERUDGIFT

Book en fremvisning af Admiralgade 23, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.