Galionsvej 64, 1437 København K

Kvadratmeter
306
Værelser
8
Energimærke
Fredet
Byggeår
1774

Townhouse på Holmen med udsigt, aftensol i haven samt båd- & P-plads

Kvarteret
Siden 1995, hvor flåden flyttede fra Holmen, har området gennemgået en stor forvandling, og det kendte København kan ses fra nye vinkler på tværs af havnen. Sønder Magasin blev indrettet til 20 luksus rækkehuse, hvorfra man kan nyde den storslåede udsigt med Operahuset i forgrunden og indover havnen til den smukke Københavnske skyline med Amalienborg, Marmor kirken og skuespillerhuset samt aftensol direkte ind i huset - Bedre bliver det ikke i byen.

Ejendommen
Hører absolut til en af København flotteste og mest majestætiske og tordner frem som en smuk kæmpe på Holmen. Bygget i 1774, men fremstår knivskarp, og er en fryd for øjet. Boligen har egen P-plads nr. 64 samt en bådplads lige ud for boligen. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskatter.

Indretning: Et gedigent Town House i 4 plan med ren overflod af plads og udfoldelsesmuligheder. Huset bliver i dag anvendt til liberalt erhverv og man har derfor den unikke mulighed for at indrette til bolig og lige som man ønsker det - dog skal man respektere ejendommens status som fredet. Via lille forhave med morgensol ankommer du til husets store hall/entre. Stueetagen har indstallationer til at etablere et fantastisk køkken/alrum, hvor der er direkte udgang til den vestvendte have. Herudover et pænt bruse badeværelse. 1. salen er husets hjerte, hvor der pt. er det oprindelige køkken, men som man kan nedlægge og lave den mest skønne stue, hvor der er 2 franske altaner og udsigten er helt fantastisk. På husets 2 sal., er der et stort værelse med fransk altan mod øst samt endnu et pænt badeværelse med brus og vaskesøjle samt master-bedroom med eget karbadeværelse. Endvidere et mindre værelse. 3 salen. Helt specielt for denne bolig er, at tagetagen også har franske døre til begge sider af ejendommen og som på alle de andre etager, får man også her den smukke udsigt. Denne etage udgør husets tårn, og er et helt unikt med et flot lysindfald og stort rum, som afslutter denne drøm af en bolig. Ejendommen har status uden bopælspligt

Book en fremvisning af Galionsvej 64

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.