Galionsvej 58, 1437 København K

Kvadratmeter
294
Værelser
8
Energimærke
Fredet
Byggeår
1774

Unikt Town House med parkerings- & bådplads

Pakhuset er opført i 1700-tallet og har tidligere været en del af den danske flåde, hvor man opbevarede sejl og rig. Boligen har egen P-plads, samt privat bådplads. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke. Et smukt pakhus, som er nænsomt restaureret og kompromisløst istandsat med sans for detaljen hele vejen igennem de 4 etager. Endvidere er der stor fælles græsplæne og et stort fælleshus til opbevaring af cykler mv.

Huset består af 4 plan med ren overflod af plads og udfoldelsesmuligheder. Helt i tråd med Holmens historie, finder man også inden døre det meget rustikke look, som ganske enkelt forfører dig. I alle etagerne, er der charmerende bindingsværk/bjælker som er gennemgående i hele boligen. Alt er istandsat med respekt for husets historie, og med de smukke linjer, er denne bolig komplet. Via den smukke indgang, ankommer man til husets Hall, hvor der også er etableret en separat gæstelejlighed med eget køkken og bad. Der er masse af skabsplads og opbevaring i huset, som er smukt integreret i væggene. Den store smedejernsdør med glas, leder dig videre i stueetagen, som endvidere er indrettet med et stort skønt køkken/alrum med direkte udgang til haven med den flotteste udsigt til København, Amalienborg og Marmor Kirken, og ikke mindst aftensol helt til solnedgang. Bådpladsen til huset ligger lige ude foran i kanalen. I stueplan er der også et fint gæstetoilet og husets vinkælder er anlagt under trappen med glasvæg og indbyggede lys. Førstesalen er indrettet med én stor stue, men virker som 2 stuer, da trappen deler rummet naturligt op, den ene stue har fransk altan mod kanalen, med suveræn udsigt og aftensolen vælter ind. På husets 2. sal. er der 2 store og gode værelser med eget walk-in og eget badeværelse, samt te køkken. Alle skabsløsninger er snedkerlavet og arkitekttegnet ned til mindste detalje, med integreret marmor som går igen gennem hele huset. På 3 sal, er der indrettet kontor, gæsteafdeling med bad, samt et stort flot sikringsrum i røget eg, som er armeret og forsvarligt lukket. Til sidst og ikke mindst, er der også et stort loftrum med god plads til opbevaring. Der er således 3 etager på hver 98 m2 = 294 m2 og tagetagen som er på 72 m2, så i alt 366 m2 super unikke kvadratmeter plus det store loftrum. Det bliver bare ikke bedre midt i København!

Book en fremvisning af Galionsvej 58

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.