Sankt Annæ Plads 8, 2., 1250 København K

Kvadratmeter
169
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1797

Luksuslejlighed uden bopælspligt på Sankt Annæ Plads

Kvarteret
Dette kvarter er absolut ét af Københavns smukkeste med Sankt Annæ Plads som midtpunkt og rundt om, har man Amalienborg og den smukke Amaliehave. Yderligere har man havnefronten med Skuespilhuset samt Kongens Nytorv lige om hjørnet. Bredgade og kvarteret er også kendt for sine mange gode restauranter og gallerier / auktionshuse - Ja mere centralt kan det ikke blive. Sankt Annæ er netop blevet renoveret og der er skabt plads til mere byliv og atmosfære. Der er også kommet nyt parkeringsanlæg. Sankt Annæ Plads er en af byens smukke grønne pladser og der er stillet meget høje krav til de arkitektoniske kvaliteter. Cyklister og forgængere har også fået bedre forhold og samtidig hermed kan bilerne også komme let og naturligt til parkeringsanlægget under Kvæsthusmolen.

Ejendommen
Klassisk ejendom, der fremstår i pæn stand. Der er en lejlighed på hver etage. Ejendommen er opført i 1797 og fremstår med pudset facade og tegltag. Der er dørtelefon, kabel-TV og lille bitte fællesgård. Opgangen er netop renoveret og betalt af sælger.

Lejligheden
Sjælden udbudt liebhaverlejlighed uden bopælspligt på Sankt Annæ Plads. Lejligheden indeholder stor fordelingsentre med franske altaner. Fra entreen er der adgang til stort lækkert soveværelse med indbyggede skabe og samt endnu et stort værelse eller gæsteværelse. Forsætter du lige ud forbi de 3 franske altaner, som ligger ud mod gården og skaber et harmonisk lys, så kommer du direkte ind i den kæmpemæssige store opholdstue, som er opdelt i et opholdsafsnit og et køkkenafsnit, men alligevel i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet er udført af Bulthaup køkken og fremstår helt enkelt i hvidt og med hårde hvidevarer fra Gaggenau. Masser af vinduesfag mod Sankt Annæ Plads, som skaber et vidunderlig udsyn og ro på samme tid. Derudover stort lækkert badeværelse med op-muret bruseniche og gulvvarme. På den modsatte side af trappeopgangen findes yderligere et rum i samme høje kvalitet. Lejligheden fremtræder helt indflytningsklar og har overalt et meget eksklusivt materialevalg, blandt andet med bredde Dinesen plankegulve i fulde og massive længder. Mere eksklusiv og bedre adresse, findes ikke i København K.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 8, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.