Carl Johans Gade 1, 1. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
222
Værelser
7
Energimærke
C
Byggeår
1888
KVARTERET: Super centralt beliggende på indre Østerbro, tæt på Sankt Jakobs Plads og med udsigt udover Brumlebyen. Området er meget eftertragtet og rummer et hav af alverdens indkøbsmuligheder, specialforretninger, små hyggelige spisesteder, cafeer og meget meget mere.

EJENDOMMEN: En majestætisk ejendom, som netop har fået en gennemgribende facaderenovering, hvor der ikke er sparet på noget. Her taler vi bl.a. om smukke kobbernedløbsrør og nænsom istandsættelse af facadens udsmykninger. Endvidere et super gårdmiljø med bl.a. mini fodboldbane i kunstgræs, borde, stole og bænke, legeplads med gynger og rutsjebane, udendørs bordtennisbord samt cykel- og barnevognsrum og et kælderrum. Energimærke: C.

LEJLIGHEDEN: En ægte herskabslejlighed med højt til loftet, stuklofter, hele 7 værelser, smukke gamle detaljer og udsigt udover Brumlebyen. Lejligheden er en hjørnelejlighed, hvilket optimere planløsningen. Ingen spildplads og lange gange, med mange brugbare værelser samt et dejligt stort køkken/alrum, som endda kan udvides. Gæstetoilet og brusebadeværelse. En super lejlighed til den pladskrævende familie eller til dem som arbejder meget hjemmefra.

Book en fremvisning af Carl Johans Gade 1, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.