Rebekkavej 6, 1. -2., 2900 Hellerup

Kvadratmeter
48
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1932
KVARTERET: Tæt på Strandvejens mange indkøbsmuligheder, bademuligheder ved Svanemølle Strandpark, promenaderne ved Tuborg Havn, Mindelunden og Waterfront Shopping center med caféer langs kanalen, fitnesscenter, butikker og dagligvareforretninger. Få minutters gang til Hellerup Station og kun 10 min. til Københavns centrum.

EJENDOMMEN: E/F Rymarksgård - en eftertragtet ejerforening med styr på økonomi og drift. Smuk hovedejendom (1932) fremtræder renoveret med nyere tag, pudsede facader, termovinduer og altaner samt nyere vaskerier og tørrerum, endvidere er der festlokale som kan lejes. Der er gode parkeringsforhold i gården samt hyggelig fællesgård/have med borde, bænke og legeplads mv.. Alt er i præsentabel og god stand og professionelt administreret.

LEJLIGHEDEN: Lille entre med plads til overtøj, sko mv. Badeværelse med brus. Pæn stor stue med plads til spisebord og sofaafdeling, endvidere fin stuk, pæne trægulve og direkte udgang til vestvendt altan med aftensol. Mindre soveværelse med plads til et klædeskab og med et godt lysindfald. Oplagt forældrekøb eller som seniorbolig. Lejligheden sælges for dødsbo og trænger til istandsættelse, herunder nyt køkken og bad.

Book en fremvisning af Rebekkavej 6, 1. -2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.