Bohlendachvej 20, 1437 København K

Kvadratmeter
172
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1867

Fantastisk rækkehus med dobbelt p-plads, bådplads og sydvendt have - over 200 etage-kvm

Kvarteret
Holmens Gl. Bådevært består af 18 fredet rækkehuse og er beliggende på Bohlendachvej og fremstår som en massiv kæmpe direkte til kanalen og hele stemningen virker som en unik oase af natur og kulturhistorisk arkitektur midt i København. Holmen består nu af en blanding af boliger og uddannelsesinstitutioner for kreative fag, f.eks. Arkitektskolen, Filmskolen, Musikkonservatoriet og Teaterskolen. Adgangsforholdene til Holmen er blevet meget nemme, da der netop er åbnet permanent op med adgang med bil fra Prinsessegade samt at cykelbroen over til Nyhavn, også er åbnet. Herudover går Havnebussen også et par gange i timen. Der medfølger privat indendørs dobbelt p-plads i Torpedohallen overfor i nabobygning (20 meter væk) samt depotrum (HGB20) her og herudover er bådplads foran i ejendommens bredde. De er alle ombygget i 1999

Ejendommen
Du ankommer til de hyggeligste forhaver, hvor rækkehuset har sin helt egen. Når du træder ind, byder en stor entré dig velkommen hjem til denne byperle. Her er et nydeligt gæstetoilettet og IT/ installationsskab. Charmerende og rummeligt familiekøkken/alrum med store smukke træbjælker. Unik stue med over 4 meter til loftet. Her er et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Hele stuen summer af historie og de synlige gamle bjælker pryder rummet. Fra stuen er der adgang til privat have med masser af sol hele dagen. Den første del af haven har en fin terrasse hvor et havebord kan anrettes. Endvidere får man et fint græsareal og privat havelåge/udgang ud til bådpladsen. Bådpladsen er i hele rækkehuset's bredde. På 1.salen er der masterbedroom med skabsvægge og 2 gode børneværelser. Stort lækkert badeværelse med badekar og separat brus. Specielt for dette rækkehus, er at 2.salen godt udnyttet og indrettet med en hems, med mulighed for et fint hjemmekontor. Endvidere er der her 2 fine ovenlysvinduer.

Book en fremvisning af Bohlendachvej 20

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.