Bredgade 51, 2. tv., 1260 København K

Kvadratmeter
250
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1881
KVARTERET: Bredgade er den oprindelige hovedfærdselsåre i Frederiksstaden og også den bredeste - deraf navnet og strækker sig knap en kilometer i lige akse fra Kongens Nytorv til krydset ved Esplanaden og Grønningen. Bredgade er en af Frederiksstaden smukkeste og mest mondæne gader, med restauranter i den internationale liga, møbel- og auktionshuse samt kunstgallerier. Endvidere tæt på Amalienborg, Kongens Have, Kastellet og Amaliehaven.

EJENDOMMEN: Fredet ejendom, der oprindeligt er tegnet på foranledning af finansfyrsten C.F. Tietgen og danner tilsammen en bue omkring Marmorkirken og skaber derved en exceptionel arkitektonisk helhed for området. Ejendommen har et herskabeligt præg med flotte udskæringer samt snirklede og asymmetriske ornamenter, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Der er nyere tegltag samt velvedligeholdte facader og vinduer. Ejendommen har elevator og yderst charmerende lille aflukket gård.

LEJLIGHEDEN: Via et smukt indgangsparti, er der adgang til både stue og køkken. Det store køkken/alrum ligger centralt i lejligheden og er nøje gennemtænkt og udført i de bedste kvalitet fra Simonsen & Czechura. Der kommer masser af lys fra de store vinduer og der er smuk udsigt til Marmorkirken. Endvidere 2 smukke og højloftede stuer ensuite, der vender over mod Dehns palæ. Stuerne har flotte vinduespartier, der er højt til loftet, høje paneler, pæne gulve, stuklofter og fløj døre med pragtfulde udskæringer rundt om samt stor indbygget reol. Stort rummeligt værelse eller kontor ligeledes med stor hvid indbygget reol. Flot badeværelse med både bruseniche og badekar holdt og bygget i de bedste materialer og moderne stil. Gæstetoilet med brus. Bagerst og helt stille er master bedroom med store vinduer ud mod kirken og tilpasset skabsvæg med hemmelig udgang. En vidunderlig perle midt i Frederiksstaden, lige til at flytte ind i.

Book en fremvisning af Bredgade 51, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.