Strandboulevarden 114, 3. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
150
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1906

Investeringslejlighed med potentiale

Altan.dk har oplyst at en enkelt altan koster cirka kr. 250.000 som tommelfingerregel

Kvarteret
Attraktivt, stemningsfyldt og børnevenligt kvarter på det indre Østerbro med et spændende handelsliv omkring Østerbrogade, specialbutikkerne i Nordre Frihavnsgade, samt Restaurant og Cafe miljø ved Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Kvarteret bærer præg af store markante ejendomme, og masser af luft omkring den brede Boulevard samt grønne pladser og arealer. Der er kun få minutters gang til Kastellet og Langelinies havneløb, Svanemølle stranden og den kommende metro ved Nordhavn.

Ejendommen
Herlig og klassisk Østerbro ejendom fra 1906, med en velfungerende ejerforening . Ejendommen har en skøn og meget børnevenlig gårdmiljø. Ejendommen ligger ugeneret på denne brede eftertragtede boulevard med langt til naboer og dermed også et spændende og frit udsyn. Trappeopgangen er smuk og skøn at komme hjem til.

Lejligheden
Skøn herskabslejlighed med højt til loftet og fremtrædende stuk. 3 soveværelser stille beliggende mod gården, der giver masser af ro. Flere af lejlighederne i foreningen har lavet altan fra en af disse værelser. Stort køkken som måske kan slået sammen med et værelset, så man får det moderne køkken/alrum. Stort badeværelse med badekar og vindue af ældre dato. Mod gaden findes 3 stuer en suite. 2 med flotte brændegulve og en med silleparket gulve. En rigtig københavner lejlighed med masser af stil ! God investering og så kan man selv sætte sit præg på lejligheden.

NB: Se alternativ løsningsforslag til planløsning på det sidste billede.

Book en fremvisning af Strandboulevarden 114, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.