Nordre Fasanvej 16, 1. tv., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
70
Værelser
3
Energimærke
E
Byggeår
1901

Perfekt delelejlighed med skøn altan

Kvarteret
Lejligheden har en super central beliggenhed på Frederiksberg, lige ved Fasanvej Metrostation, så hele byen kan nås på et splitsekund. Beliggende få minutter fra Frederiksberg Haves grønne arealer, utallige indkøbs- og shoppingmuligheder på indre Frederiksberg. Der er endvidere kun få minutters gang til institutioner, skole, svømmehal og CBS/handelshøjskolen og den grønne sti snor sig forbi baghaven.

Ejendommen
Midt på Frederiksberg ligger denne smukke og klassiske Frederiksbergejendom opført i 1901. Ejendommen har mange fine detaljer og er 2 delt. Den øverste del af ejendommen er i røde mursten og den nederste del i fin oppudset blå farve. Der er smukke høje paneler op langs den fine trappeopgang. I gården ligger der en skøn blanding af græs oaser med bænke og nyanlagte sten.

Lejligheden
Super flot bolig med en god planløsning: Boligen er perfekt som delelejlighed, eller til den lille familie. Lyset strømmer ind af de flotte vinduer. Stor entre med indbygget skab. Skønt soveværelse med plads til stor skabsvæg. Skøn lækker stue med udgang til vidunderlig altan på over 4m2. Fra stue er der adgang via dobbeltdør til endnu et fint værelse med høje paneler. Badeværelset har flotte fliser og vindue. Køkkenet er stilrent og holdt i flot hvid farve. Der er gode hårde hvidevarer og sælger har også fået plads til en vaskemaskine. Lejligheden fremstår med smukke stuklofter, termoruder og flotte plankegulve.

Book en fremvisning af Nordre Fasanvej 16, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.