Vendersgade 31, 4. th., 1363 København K

Kvadratmeter
134
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1888
KVARTERET: Attraktivt beliggende i kvarter på stille sidegade mellem søerne og Nansensgade. Kvarteret har søernes åbne vidder til den ene side og H. C. Ørstedsparkens grønne arealer til den anden. Der findes hyggelige caféer og restauranter og ikke mindst de nye Torvehaller lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Præsentabel gråpudset ejendom fra 1875, med flotte og karakteristiske udskæringer. Ejendommen har for nogle år siden gennemgået en omfattende renovering, og har mange gode fællesfaciliteter såsom cykelkælder, kabel-TV og dørtelefon samt elevator og lille hyggelig gård.

LEJLIGHEDEN: Fra den stille gade ved søerne tager man elevatoren op og ind i denne pragtfulde lejlighed, hvor alt fremstår lækkert og lyst med nymalede vægge og lofter, og med alt i Miele hårde hvidevarer. Lejligheden indeholder et stort soveværelse med skabsplads, og en meget stor og rummelig stue med flotte lyse gulve, som der også er i resten af lejligheden. For enden af entréen finder man lejlighedens moderne badeværelse med vaskesølje og muret bruseniche. Lejlighedens køkken fremstår super flot, med god plads til et stort langt spisebord, og har via en smuk dobbeltdør direkte udgang til, den lille hyggelige sydvendte altan ud mod baggården. En perle med optimal planløsning samt altan, elevator og et godt lysindfald.

Book en fremvisning af Vendersgade 31, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.