Indiakaj 3, 4. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
109
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1888
KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter ved Langelinie. Et maritimt kvarter der stadig er i rivende udvikling og som byder på mere og mere liv som årerne går. Sommeren er ubeskrivelig, men også vinteren byder på hyggelige caféer, indkøbsmuligheder og ikke mindst gode tilkørselsforhold.

EJENDOMMEN: Capellakaj på Indiakaj lige ud til havneløbet er opført af arkitekt Schmidt, Hammer & Lassen i 1999 og med alle moderne faciliteter samt en meget funktionel ejendom med parkering, elevator, udsigt samt masser af lys. Ejendommen er administreret af Datea og er løbende velvedligeholdt med bl.a. aktiv vicevært. Der er P-plads foran ejendommen, mulighed for leje af p-plads i aflåst p-kælder, affaldsskakt, elevator, dørtelefon, kabel-TV, kælderrum nr. 44, cykelkælder, storskralds ordning mv.

LEJLIGHEDEN: Lys og gennemtænkt lejlighed med god rumfordeling og helt unik udsigt i begge ender af lejligheden. Mod nordøst hvor stuen ligger i forlængelse af køkkenet har man udsigt til havneløbet og i den modsat ende, har man stor sydvendt altan med smuk ugenert udsigt ind over københavn. Der er et stort soveværelse, et børne- gæsteværelse, begge med skabe samt et stort badeværelse og et gæstetoilet også med bad. Lejligheden fremstår pæn og i indflytningsklar stand. Lejligheden er uden bopælspligt.

Book en fremvisning af Indiakaj 3, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.