Grønningen 7, 4. tv., 1270 København K

Kvadratmeter
74
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1939
KVARTERET: Måske nok én af byens mest eftertragtede kvarterer. Et hyggeligt og grønt kvarter i den stille ende af byen. Kun få minutters gang til såvel Kongens Nytorv som til Langelinie og Nyhavn. Masser af grønne friarealer på Kastellet og Churchillparken. Gode transport- og indkøbsmuligheder i området omkring Store Kongensgade og ligeledes tæt på Østerport S-station.

EJENDOMMEN: Fantastisk smuk og meget karakteristisk hjørneejendom, der står som den sidstopførte på Grønningen. Ejendommen, der er tegnet af Ib Lunding, er opført i 1939. Ejendommen er opført i røde sten og har tegltag. Der er tale om en yderst velfungerende ejendom, der som én af de få i City har elevator. Derudover er der fællesvaskeri, kabel-TV og kælderrum til hver enkelt lejlighed. Ejendommen, der er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskat samt energimærke. Pga. fredningen og den kulturhistoriske indretning, skal man acceptere denne, da man ikke får lov til ændringer.

LEJLIGHEDEN: En sjælden fredet perle er nu til salg. Via ejendommens elevator kører du op over Churchillparkens trætoppe til denne unikke lejlighed, med fantastisk udsyn til grønne arealer. Denne meget unikke ejendom har så mange detaljer... De smukke champagneformede vinduer, træværket som går igen i både elevator, gelænder og døre, er så veludført og godt bevaret. De rene linjer i gange og reposer, er en fryd for øjet. Nostalgi med dørtelefoner og skabe til udbringning af mælk, sætter hele stemningen i relief. Lejligheden indeholder: Stor entre med fordeling til , køkken, soveværelse, toilet og stue. Stuen har et kæmpe panorama vindue med smukt lysindfald og udsigt fra østvendt altan med morgensol. Stort soveværelse stille beliggende mod gården og med eget badeværelset. En kulturhistorisk lejlighed, med de oprindelig udsmykninger og en atmosfære som ikke kan beskrives, kom selv og få syn for sagen.

Book en fremvisning af Grønningen 7, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.