Lille Strandstræde 14C, 3. th., 1254 København K

Kvadratmeter
93
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1770

Boheme lejlighed med skøn fælles tagterrasse

Kvarteret
Centralt, attraktivt og stille beliggende kvarter mellem Sankt Annæ Plads og Nyhavn. Kvarteret bærer præg af smukke gamle ejendomme og du finder byens store attraktioner lige om hjørnet. Skal du have luft omkring dig er havnefronten og Kongens Have ikke lang væk eller Kongens Nytorv med Metroen og meget mere.

Ejendommen
Selve hovedejendommen ud mod gaden er en flot og smuk palæejendom fra 1650'erne (en af Københavns ældste) og fredet og dermed fritaget for grundskyld og ejendomsskatter. Der er en fælles ejerforening Lille Strandstræde 14, som består af bygning A (denne del), B (sidehuset til venstre når man kommer ind ad port), C (gule bygning til venstre bag i gården) og D (gule erhvervsbygning til højre i gården). Der er brugsret til en unik stor og skøn tagterrasse lige ovenover denne lejlighed.

Lejligheden
Efter adgang fra gaden via den smukke port, går man igennem den autentiske og gamle købsmandsgård med toppede brosten, så går man op via en en rundformet opgang, som sjældent er set i indre by. I opgangen er der et stort repos med plads og stort vindue ud mod gården. Lejligheden ligger øverst og meget ugenert med et fantastisk lysindfald både igennem de nye vinduer og ovenlysnevinduerne. Fin entre med plads til garderobe samt adgang til stort badeværelse med brus og dejlig gulvvarme samt adgang til det ene af lejlighedens 2 soveværelser. Kæmpe stort og charmerende køkken/alrum, med plads til både spiseafdeling, stue og ophold samt kontorafsnit. Der er flotte massive plankegulve i lejligheden. Endvidere et super værelse mere med masser af lys. Der er også trappe op til stor hems, hvor der er mange anvendelsesmuligheder. Prikken over i´et er den store skønne og sydvendt tagterrasse, som ligger direkte ovenpå lejligheden og derfor med nem adgang, både via opgangen eller inden fra lejligheden via hemsen. En skøn og unik pakhuslejlighed med charme og atmosfære på bedste adresse, men helt stille beliggende i skøn gård. Meget velegnet som delelejlighed eller til et par med børn.

Book en fremvisning af Lille Strandstræde 14C, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.