Nybrogade 8, 3. sal., 1203 København K

Kvadratmeter
111
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Dette område har i gammel tid sydet af liv, fra de mange fiskere og deres koner. I dag er kvarteret vel nok ét af de mest eftertragtede kvarterer. I området findes flere spændende caféer og restauranter.

EJENDOMMEN: Flot og yderst præsentabel ejendom opført i 1732. Pudset facade i lyserød og laksefarvet med rødt tegltag. Hyggelig charmerende brostensbelagt gård, hvor bindingsværket sætter sit præg. Derudover en velfungerende ejerforening, som har planlagt renovering af opgangen.

LEJLIGHEDEN: Sjældent udbudt liebhaver udsigtslejlighed på øverste etage i historisk ejendom. Enestående view til Thorvaldsens Museum, Christiansborg Slot, Ridehuset samt kanalen. Du træder ind i pæn entré med garderobeskab, hvorefter du kommer ind i den ene af de to flotte stuer en-suite med tre store sprossede vinduesfag til kanalen, indbygget bogreol samt stor høj svensk brændeovn, der giver masser af charme. Via dobbeltdøre komme du ind i lejlighedens anden stue, der har to vinduesfag, der giver et fantastisk lys i rummet. Pænt snedkerkøkken med spiseplads og udsigt til den hyggelige går og byens tage. Stille beliggende soveværelse mod gården. Fra soveværelset er der adgang til charmerende kontor eller værelse med indgang til pænt nyere badeværelse med opmuret bruseniche og væghængt toilet. En unik city lejlighed, der oser af charme og med en udsigt, der absolut skal opleves!

Book en fremvisning af Nybrogade 8, 3. sal.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.