Frydendalsvej 3, st., 1809 Frederiksberg C

Kvadratmeter
200
Værelser
7
Energimærke
D
Byggeår
1887 / 2017

348 kvm. liebhaverlejlighed med 200 kvm. i stuen og 148 kvm. udnyttet kælder.

Kvarteret
Frydendalsvej er en rolig og eftertragtet villavej i det bedste kvarter på Frederiksberg, hvor vejens villaer er opført i slutningen af 1800-tallet. Rundt om hjørnet ligger Frederiksberg Allé, der går op til Frederiksberg Have. Tæt på har I også Søndermarken. Kvarteret har således masser af grønne områder til gåture, løbeture og afslapning. Få minutters gåtur giver jer adgang til to teatre: Aveny Teater og Betty Nansen. Kvarteret byder også på et væld af hyggelige og spændende spisesteder.

Ejendommen
Boligen ligger i en skøn herskabsvilla af den solide og imponerende slags, hvor alle gerne vil bo. Den indeholder nu tre selvstændige liebhaverboliger. Lejlighederne er klar til indflytning i det tidlige efterår 2017. Taget på ejendommen er naturskiffer, og det er lagt på for fem år siden. Der er p-plads til en bil for hver bolig på matriklen. Desuden er der er en mindre, fælles have foran huset.

Lejligheden
Kæmpe stor og smuk lejlighed i 2 plan, hvor der i stueplan er 200 super veludnyttet kvm., med mange værelser og store stuer samt intern trappe ned til underetagen, hvor der yderligere er 148 kvm. at boltre sig på. Alle 348 kvm. er renoveret og udført i bedste materialer, så hvis I har brug for meget plads på Frederiksberg bedste beliggenhed, så er denne her store liebhaverlejlighed netop sagen for jer. På gulvene i boligen er der massive sildebensparket og der er naturligvis højt til loftet, og den originale stuk er renset op og genskabt, det er virkeligt smukt. Vinduespartierne er også genskabt med store buer foroven, så de fremstår arkitektonisk som i den oprindelige villa, nu blot i moderne kvalitetsmaterialer. Køkkenet hænger sammen med spisestuen, et meget spændende og centralt rum for lejligheden, hvor der også er direkte nedgang til egen privat gårdterrasse. Der er to flotte badeværelser i stueplan samt et stort badeværelse og bryggers samt sauna i underetagen,

Book en fremvisning af Frydendalsvej 3, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.