Amerika Plads 18, 2. 2., 2100 København Ø

Kvadratmeter
88
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2007
KVARTERET: Eksklusiv bydel med gåafstand til centrum. Den lille, eksklusiv bydel drager fordel af nærheden til både Østerbro, Øresund og ikke mindst centrum af København, som er i gåafstand. Ger bliver det nærmest hverdag at gå aftentur ved kastellet, langs krydstogtskibene på langelinie eller tage en afstikker langs butiksfacaderne i byen.

EJENDOMMEN: Af alle byens boligprojekter er Zinkhuset på Amerika Plads noget ganske specielt. Sjældet set - og svært at modstå, hvis du er til spændende arkitektur og sætter pris på kunstneriske indfald, der gør det til en drøm at bo anderledes. Det specielle, hælder, så det hviler på jorden i den ene side - og er hævet til den anden.

LEJLIGHEDEN: Lejligheden fremstår i pæn stand, hvor man med god samvittighed kan tillade sig at skrive, indflytningsklar. Lejligheden består af entré, pænt HTH køkken med hårde hvidevarer der ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til stor og ugenert altan med kik ud over pladsen. Derudover 2 gode værelser med indbyggede skabe, depotrum samt flot badeværelse med store italienske fliser, bruseniche, vaskesøjle og gulvvarme.

Book en fremvisning af Amerika Plads 18, 2. 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.