Indiakaj 13, 1. mf., 2100 København Ø

Kvadratmeter
75
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1994
KVARTERET: Her på en af Københavns absolut bedste adresser er du eksklusivt placeret i et dejligt aktivt havnemiljø med duft af havvand og frisk luft. Der er en afslappende atmosfære takket være de skønne omgivelser med den grønne oase ved Kastellet, havnebassinerne, Langelinie og den lille havfrue. Tæt på city, så man kan gå til Nyhavn og Kgs. Nytorv langs vandet på ca. 15 min. Er du sejler, kan din båd ligge i den gamle Langelinie Lystbådehavn eller Sdr. Frihavn.

EJENDOMMEN: Super gode parkeringsforhold enten over eller under jorden. Ejendommen tilbyder endvidere pænt og vedligeholdt opgangsparti med elevator, dørtelefon med video samt pænt tørt kælderrum (nr. 38). I opgang nr. 9, finder du adgang til den imponerende fælles tagterrasse med udsigt over de indre havnebassiner og Langelinie og sol hele dagen. Endvidere er der mulighed for at leje gæsteværelser til overnattende gæster samt leje af det store ny istandsatte fælleslokale med køkken. Ejerforeningen har udarbejdet en fremtidssikret vedligeholdelsesplan og bl.a. gennemført skybrudssikring af ejendommen og p-kælderen.

LEJLIGHEDEN: Entré med garderobeskab. Stort og gennemlyst køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Stuen har udgang til sydvendt altan med plads til cafebord mv. Der er spændende og varieret udsigt til Langelinie Lystbådehavn og havneløbet fra alle vinduer. Fint soveværelse med indbyggede skabe. Badeværelse med behagelig gulvvarme, skabsplads samt stor bruseniche. Lejligheden fremtræder indflytningsklar og er også velegnet som forældrekøb.

Book en fremvisning af Indiakaj 13, 1. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.