Sankt Hans Torv 3, 2. tv., 2200 København N

Kvadratmeter
184
Værelser
6
Energimærke
C
Byggeår
1884

Herskabelig udsigtslejlighed på Sankt Hans Torv

Kvarteret: Velkommen til det pulserende kvarter omkring Sankt Hans Torv på Nørrebro! Her finder du en unik blanding af kultur, historie og moderne livsstil, der gør dette område til et af Københavns mest eftertragtede steder at bo. Med sin centrale beliggenhed er Sankt Hans Torv omgivet af et væld af spændende butikker, trendy caféer og hyggelige restauranter. Kvarteret omkring Sankt Hans Torv er også kendt for sin mangfoldighed og kulturelle rigdom. Her finder du et væld af kunstgallerier, teatre og musiksteder, der tilbyder alt fra moderne kunstudstillinger til alternative koncerter. Du kan altid finde noget at opleve, uanset om du er til moderne kunst, teaterforestillinger eller live musik. Alt i alt er kvarteret omkring Sankt Hans Torv et fantastisk sted at bo, hvor du kan nyde det bedste af både byliv og natur.

Ejendommen: Velkommen til denne smukke klassiske ejendom fra 1884, beliggende på det ikoniske Sankt Hans Torv i hjertet af København på Nørrebro. Denne ejendom er en sand perle, der kombinerer historisk charme med moderne bekvemmeligheder. Brugsret til et fantastisk stort og grønt gårdmiljø med legeplads mv.

Lejligheden: Når du træder ind i ejendommen, vil du straks blive imponeret over den flotte arkitektur og de detaljerede træk. De høje lofter, stukkatur og smukke trægulve er blot nogle af de karakteristiske elementer. En sjælden stor udbudt lejlighed, der i 2002 blev gennemgribende ombygget. Fra det brede trappeforløb træder du ind i fordelingsentre med adgang til stor hjørnestue direkte mod Sankt Hans Torv med franske døre til kæmpe værelse. Den store spisestue er i åben forbindelse til Poggenpohl-køkken med stålbordplade og hårde hvidevarer og udgang til solrig altan mod den store fællesgård. Køkkenet er fuldt udstyret med moderne apparater og har masser af opbevaringsplads til alle dine køkkenredskaber. Her kan du udfolde dine kulinariske evner og tilberede lækre måltider til dine nærmeste. Den bagerste del af dejligheden indeholder 3 gode soveværelser samt brusebadeværelse i mosaik med bruseniche samt gæstetoilet. En spændende herskabslejlighed med termoruder, bræddegulve, fyldingdøre, stuklofter og radiatorskjulere. Lejligheden har været udlejet og trænger til istandsættelse.

Book en fremvisning af Sankt Hans Torv 3, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.