Galionsvej 1A, st., 1437 København K

Kvadratmeter
127
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1952 / 2003
LUKSUSLEJLIGHED MED EGEN BÅDPLADS!

KVARTERET: Torpedohallen er beliggende på Holmen, som er en unik oase af natur og kulturhistorisk arkitektur midt i København. Holmen fungerede som hovedbase for den danske flåde fra 1690 til 1993. Holmen består nu af en blanding af boliger og uddannelsesinstitutioner for kreative fag, f.eks. Arkitektskolen, Filmskolen, Musikkonservatoriet og Teaterskolen.

EJENDOMMEN: Torpedohallen er opført i 1953 til reparationer af flådens motortorpedobåde. I 2003 forvandlede arkitektfirmaet Vandkunsten byggeriet til luksuriøse lejligheder præmieret af Københavns Kommune. Ejendommens originale betonkonstruktioner og dragere er bevaret og omfatter nu disse unikke boliger. Ejendommens indre kanal er ligeledes bevaret og fungerer nu som fællesareal, hvorfra ejerforeningens kajakforening sejler ud. Parkeringspladsen er i aflåst parkeringskælder (plads nr. 146). Endvidere gæstelejlighed, som kan lejes efter behov.

LEJLIGHEDEN: Super ende-lejlighed, som ligger helt isoleret og direkte til vandet med terrasser og haveareal rundt om. Lejligheden har det mest rolige og smukke lys, både om dagen, men også om natten, hvor himlens stjerner stråler med alle sine spørgsmål. Via møblerbar entre med indbyggede garderobeskabe, går man til venstre ind i soveværelset og til højre ind i det smukke nyrenoverede badeværelse, hvor der bl.a. er lavet smart løsning med indbygget vaskemaskine/tørrebumbler og varme/tørreskab ovenover. Det store åbne køkkenalrum har maritim stemning og udsigt til vandet fra alle vinduer - det er utroligt smukt og dragende, så man bliver helt paf… Herudover er der stueafsnit samt mindre bibliotek med dobbeltside pejs, som skaber varme og hygge på de kolde vinteraftener. Dette rum har tidligere været et separat værelse. Super lejlighed - som at bo på vandet.

Book en fremvisning af Galionsvej 1A, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.