Sortedam Dossering 79, 4. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
81
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1898

Udsigtslejlighed i klassisk Østerbro-ejendom

Kvarteret
Sortedam Dossering ved Sortedamssøen er en af Københavns og Østerbros markante gader med en historie, der strækker sig tilbage til starten af 1600-tallet. Nu er søerne og kvarteret omkring rekreativt, og en del af gaden er lukket for biler til fordel for gående, der blandt andet kan nyde de gamle kastanjetræer, der blev plantet i 1929, og dermed er tæt på at være 90 år gamle. Hele dette charmerende Østerbro-kvarter har noget stressfrit over sig og er særdeles eftertragtet. Det har alt det, som mange sætter pris på, lige fra de grønne arealer og de hyggelige caféer og restauranter til shopping i specialforretningerne omkring Trianglen og Østerbrogade.

Ejendommen
Den markante hjørneejendom, der rummer jeres nye lejlighed, daterer sig helt tilbage til 1898. Facaden er i flotte, røde sten, og beliggenheden er god for enden af blind vej uden nogen videre trafik. Der hører en moderniseret fællesgård til ejendommen med borde og bænke, som står til beboernes disposition. Desuden mødes man af et pænt indgangsparti med høje, smukke, velholdte paneler.

Lejligheden
I får her en gennemgribende renoveret lejlighed, der er indrettet med to store højloftede stuer, der vender ud mod søerne, og som er forbundet med franske glasdøre. Soveværelset er også af en god størrelse og med den stille beliggenhed mod gården. Både badeværelset og køkkenet fremstår med en høj lækkerhedsfaktor og lige som de fleste forestiller sig, at man gerne vil have det. I køkkenet er der et tjekket komfur med gasblus, indbygningsovn placeret i naturlig arbejdshøjde og smagfulde skabselementer. Badeværelset er udstyret med kæmpefliser i smagfuldt og elegant farvevalg og med en stor, dejlig vandfaldsbruser. Udsigten fra de vinduespartier, der vender mod søerne, bliver I næppe træt af foreløbig, for her kan I uhindret betragte og nyde vandspejlet i søernes overflade, himlen over de klassiske københavnerejendomme og det dovne, afslappende gademiljø rundt om på stierne og bænkene i området. Værsgo, at sætte jer på et lille, men charmerende stykke af det bedste, som Østerbro har at byde på.

Book en fremvisning af Sortedam Dossering 79, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.