Sankt Annæ Plads 8, 1. sal., 1250 København K

Kvadratmeter
186
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

FREDERIKSSTADEN

KVARTERET: Sankt Annæ Plads er vel dén mest attraktive beliggenhed, man kan få, dels med andre smukke og prægtige bygningsværker, men også med det nye Skuespilhus som genbo og Bredgade med alle gallerierne og auktionshusene som nabo - og så i midten ligger Store og Lille Strandstræde med bl.a. hyggelige cafeér og restauranter… Så mulighederne for kulturelle udskejelser ligger inden for rækkevidde må man sige...

EJENDOMMEN: Flot ejendom med mange vinduesfag ud mod Skt. Annæ Plads, der for nogle år siden er blevet gennemrenoveret i forbindelse med ombygning fra erhverv til beboelse, derfor kan denne lejlighed erhverves uden bopælspligt. Ejendommen er opført i 1797 og fremstår med flot hvidpudset facade og tegltag. Der er dørtelefon, kabel-TV og lille bitte fællesgård.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed uden bopælspligt. Lejligheden indeholder fordelingsgang med franske altaner ud mod gården. Gæstetoilet med bruseniche og gulvvarme. 2 gode og reelle soveværelser. Stor dejlig og lys stue i åben forbindelse med det eksklusive køkken, som er fyldt op med Gaggenau hårde hvidevarer samt en stor dobbelt vask med Vola armature. Bagest og ugeneret i lejligheden ligger master bedroom med ca. 5½ meter skabsvæg og adgang til stort luksus badeværelse med bl.a. stort karbad, bruser samt gulvvarme. Lejligheden er gennemtænkt, herunder med el-installationer som er klar til tidens moderne krav og så er lejligheden også smukt istandsat - lige til at flytte ind i. På den modsatte side af trappeopgangen findes yderligere et rum i samme høje kvalitet, som resten af lejligheden og her har man bl.a. installeret vaskesøjle mv. Der er således et tinglyst areal på ialt 173 kvm., hvoraf de 156 kvm. har boligstatus.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 8, 1. sal.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.