Nicolai Eigtveds Gade 36, 5. tv., 1402 København K

Kvadratmeter
320
Værelser
6
Energimærke
C
Byggeår
2000
KVARTERET: Christiansbro er et lille eksklusivt hjørne af det historiske Christianshavn - på kanten af kajen mod Københavns Havn og Christianshavns Kanal. Herfra er der 5 minutters gang til Christianshavns Torv og lidt mere til Kgs. Nytorv. Så man kan roligt sige, at Christiansbro med sin placering har bro til hele byen og alt omkring den.

EJENDOMMEN: Det er et prisbelønnet byggeri fra en verdenskendt tegnestue. Mere behøver man i virkeligheden ikke sige om arkitekturen. Bebyggelsen, der i 2000 blev præmieret af Københavns Kulturfond og også i 2001 fik to priser ved MIPIM, Europas største ejendomskonference, er en moderne fortolkning af de historiske pakhuse nord for Knippelsbro. Mulighed for leje af P-plads i aflåst kælder samt bådplads foran ejendommen.

LEJLIGHEDEN: På Christianshavn og helt tilbagetrukket fra byens travle hverdag, ligger denne moderne ejendom, som er en fortolkning af de historiske pakhuse nord for Knippelsbro, men med alle moderne faciliteter. Ord retfærdiggør derfor på ingen måde, hvad der venter den kommende ejer. Både hvad angår størrelse, rumhøjde, volumen og udstyr, så er denne Penthouse i en særklasse for sig selv. Henning Larsens Tegnestue har indrettet de ca. 300 m2 med stor vægt på kvalitet og design - og det er i alle detaljer. Der er vinduer fra gulv til loft og spændende udsigt overalt fra lejligheden og det skaber også et fantastisk lys. Stort køkken og ikke mindre end 3 badeværelser og walk-in closet. Fra de 3 store tagterrasser, på tilsammen knap 200 m2., kan du nyde solens gang over den Københavnske skyline og høre vandet skvulpe fra Christianhavns kanal. Ikke mindre end unik og One of a Kind.

Book en fremvisning af Nicolai Eigtveds Gade 36, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.