Grønningen 7, 1. th., 1270 København K

Kvadratmeter
76
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1939

Champagnehuset med elevator, altan og udsigt

Kvarteret
Måske nok én af byens mest eftertragtede kvarterer. Et hyggeligt og grønt kvarter i den stille ende af byen. Kun få minutters gang til såvel Kongens Nytorv som til Langelinie og Nyhavn. Masser af grønne friarealer på Kastellet og Churchillparken.

Ejendommen
Fantastisk smuk og meget karakteristisk hjørneejendom, der står som den sidstopførte på Grønningen. Ejendommen, der er tegnet af Ib Lunding, er opført i 1939 og kaldes i dagligtale Champagnehuset. Ejendommen er opført i røde sten og har tegltag. Der er tale om en yderst velfungerende ejendom, der som én af de få i City har elevator og altan med udsigt. Der indbetales/opspares til grundfond i ejerforeningen, som blandt bruges til vedligehold af ejendommen mv.

Lejligheden
En sjælden fredet perle er nu til salg. Via ejendommens elevator kører du op til denne unikke lejlighed, med fantastisk udsyn til Smedehuset på kastellet og søerne omkring. Denne meget unikke ejendom har så mange detaljer... De smukke champagneformede vinduer, træværket som går igen i både elevator, gelænder og døre, er så veludført og godt bevaret. De rene linjer i gange og reposer, er en fryd for øjet. Nostalgi med dørtelefoner og skabe til udbringning af mælk, sætter hele stemningen i relief. Lejligheden indeholder: Stor entre med fordeling til køkken, stue, toilet og soveværelse. Stuen har et kæmpe panorama vindue med smukt lysindfald og udsigt fra østvendt altan med morgensol. Stort soveværelse stille beliggende mod gården og med eget badeværelse. Der er mange fine detaljer, såsom indbyggede skabe og meget mere. Kom og oplev denne lille perle og se mulighederne.

Book en fremvisning af Grønningen 7, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.