Stormgade 10C, 2. th., 1470 København K

Kvadratmeter
114
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1650

Holsteins Palæ

Kvarteret
Stormgade 10, 12 & Stalden er centralt beliggende i centrum af det gamle København mellem Tivoli og Christiansborg Slot. Ejendommene ligger overfor Nationalmuseet med den velkendte, grå søjlegang i hele gadens længde. Der er få minutters gang til både Christiansholms kanal, Gammel Strand og Glyptoteket, ligesom Hovedbanegården, Nørreport, Vesterport og Kongens Nytorv er indenfor gåafstand. Endvidere forventes Gammel Strand Station at være færdig i 2019, og bliver en del af Metroens cityring med direkte forbindelse til resten af city og Københavns Lufthavn.

Ejendommen
Holsteins Palæs historie kan føres helt tilbage til 1687, hvor hofmarskal von Lützow bebyggede grunden. I efter tid har Hofmarskal Johann Ludvig von Holstein, Conferentsraad og Justitiarius i Højesteret Christian Colbjørnsen, premierløjtnant W. H. F. A. Læssøe og Søofficeren H. B. Dahlerup haft residens i Palæet. I dag er Stormgade 10 fredet af Kulturstyrlsen, fordi ejendommen repræsenterer det ypperste af dansk bygningskultur; den bedste arkitektur og den vigtigste kulturarv historie. Her står håndgribelig vidnesbyrd om, hvordan man gennem historien har bygget, arbejdet og levet i Danmark.
Der er allerede solgt en del af de smukke lejligheder, og vi er nu klar til at udbyde de sidste lejligheder, som står klar til indflytning primo 2018. Her disponeres funktionelle drømmeboliger med faciliteter, der opfylder det moderne menneskes daglige behov, beliggende midt i det gamle København.

Holsteins Palæ er renoveret i tæt samarbejde med Kulturstyrelsen og med en helt særlig respekt for de eksisterende rammer, arkitektoniske udsmykninger og unikke bygningselementer - alt med et samlet ønske om at ejendommens historiske og arkitektoniske værdi bliver bevaret. Hver enkelt bolig er skræddersyet under hensyntagen til bygningens medfødte særpræg, som tilfører en unik dimension og forener de moderne funktioner og krav med de gamle bygningsværdier. Boligerne disponeres til moderne drømmeboliger med nye håndmalede køkkener, store badeværelser med faciliteter, der opfylder en moderne livsstil. En usædvanlig smuk og sjælden udbudt palæejendom, der er svær at finde lignende, selv på det internationale marked.

Lejligheden
Designlinjen i Holsteins Palæ tager udgangspunkt i de herskablige rammer, der er dybt forankret i Stormgade 10. Med udsmykkede, høje lofter, originale gulve og store sprossede vinduer, der giver rigeligt med dagslys, har de eksisterende arkitektoniske elementer lagt rammen for den nye designlinje. I alle lejligheder er køkkenet et håndmalet snedkerkøkken med små messinggreb. Bordpladen er slebet hvid marmor. Alle hårde hvidevarer er indbygget og ved køkkenvasken er der monteret et stilrent armatur fra Quooker, der både sørger for almindelig og kogende vand.

Book en fremvisning af Stormgade 10C, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.