Bredgade 47, 2. tv., 1260 København K

Kvadratmeter
179
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Bredgade er den oprindelige hovedfærdselsåren i Frederiksstaden og også den bredeste - deraf navnet og strækker sig knap en kilometer i lige akse fra Kongens Nytorv til krydset ved Esplanaden og Grønningen. Bredgade er en af Frederiksstadens smukkeste og mest mondæne gader, med restauranter i den internationale liga, møbel- og auktionshuse samt kunstgallerier. Endvidere tæt på Kongens Have, Kastellet og Amaliehaven.

EJENDOMMEN: Fredet ejendom, der oprindeligt er tegnet på foranledning af finansfyrsten C.F. Tietgen og danner tilsammen en bue omkring Marmorkirken og skaber derved en exceptionel arkitektonisk helhed for området. Ejendommen har et herskabeligt præg med flotte udskæringer samt snirklede og asymmetriske ornamenter, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Der er nyere tegltag samt velvedligeholdte facader og vinduer.

LEJLIGHEDEN: Via det smukke og istandsatte indgangsparti, kommer man ind i den lille hall, som giver adgang til store dele af lejligheden. Fra de to stuer en suite, som ligger ud mod Bredgade, har man et smukt syn på gadens andre majestætiske ejendomme. Endnu et godt og ugenert værelse, som både kan bruges som TV-stue, kontor/bibliotek eller bare som værelse. Centralt for lejligheden ligger den store spisestue, som vil være samlingspunkt for familien, for vennerne og for de kommende fest-middage. Roligt beliggende soveværelse med stor indbygget skabsvæg samt pænt badeværelse. Køkkenet har spiseplads til familiens normale travle hverdag. Overalt imponerende højloftede rum, smukke sildebensparketgulve, flotte stuklofter samt nymalet træværk. Indflytningsklar.

Book en fremvisning af Bredgade 47, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.