Hambrosgade 6, st. tv., 1562 København V

Kvadratmeter
196
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1917

Attraktiv familielejlighed med nedgang til gården og to badeværelser

Kvarteret
Nærheden til både bymidten og havnen gør palæets beliggenhed til en af Københavns bedste. Her behøver man ikke at vælge mellem storbyens puls eller stemningen ved vandet. Man kan nemlig nyde begge dele på én gang - på samme sted. Palæet ligger helt for sig selv på Otto Mønsteds Plads. Der er et element af eksklusivitet forbundet ved at bo på sin egen plads. Men det vigtigste er nok den overflod af lys og luft, som præger placeringen. Uden direkte nabobygninger, er der jo intet, der kan skygge for solen eller stå i vejen for friske briser fra havnen. Havnebadet på Islands Brygges kan nås på 5 min. og skal der handles ind er der lige åbnet en Netto rundt om hjørnet.

Ejendommen
Palæet ved Otto Mønsteds Plads er opført i 1910 som hovedsæde for A/S Dansk Folkeforsikring. Det var en virksomhed med succes, og dét skulle understreges af det nye domicil. Byggeriet blev tegnet af arkitekt Axel Preisler. Den dag i dag står palæet som et stærkt symbol på dansk æstetik og kvalitet samt med moderne faciliteter til hygge, forkælelse og alt det praktiske. Bygningens oprindelige gård er omdannet til et smukt haverum. I ejendommen findes der elevator fra kælder til kvist i hver opgang. Den store kælder er omdannet til et slags "hjem under hjemmet", hvor man finder faciliteter, der normalt ikke er plads til, når man bor i lejlighed. I kælderen er der bl.a. trænings- og fitnesslokale, wellness-rum med sauna, spa og jacuzzi. Vinkælder med lounge og mulighed for at tilkøbe eget vinkøleskab, mini-biograf med plads til 12 personer. To beboer-gæste-værelser med eget toilet og bad, samt cykelparkering med tilhørende værksted og kælderrum til lejligheden.

Lejligheden
Med indgang via smuk hall, kommer man ind i denne dejlige lyse lejlighed, hvor det store køkken/alrum byder én velkommen og man fornemmer straks en god atmosfære og stemning i lejligheden. Fra køkkenet er der nedgang til gården, hvor man med et smil på læben, kan erobre området foran trappen, så det nærmest bliver ens eget. Kæmpe stue i åben forbindelse med alrummet. Skønt masterbedroom med eget badeværelse. Stort walk-in closet. To gode separate værelser. Endvidere stort badeværelse med vaskesøjle, gulvvarme, bruseniche etc. Alt i alt en super attraktiv lejlighed, med to badeværelser og flotte vinduespartier - Perfekt til den store familie.

Book en fremvisning af Hambrosgade 6, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.