Islands Brygge 24A, 4. tv., 2300 København S

Kvadratmeter
124
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
1910 / 2001
KVARTERET: Islands Brygge har udviklet sig til et fantastisk område tæt på Rådhuspladsen og alle Bryggens faciliteter såsom metrostation, kulturhus, gallerier, cafeer, restauranter, specialforretninger og ikke mindst havneparken med havnebadet. Fra denne lejlighed er der udsigt gennem hele havnen til Langebro, Den Sorte Diamant, fyrværkeriet fra Tivoli og de smukke tage fra det gamle København. Den nye og lækre del af Bryggen, hvor lejligheden ligger, har gennem de seneste år fået kult status og er et af de hotteste steder at bo med værdien af lys og luft.

EJENDOMMEN Den smukkeste rødstensejendom direkte på havnefronten. Denne ejendom er den første som blev omdannet til boliger fra pressesilo, hvilket er navnet, som ejendommen er bedre kendt under i dag. Pressesiloen har eget P-anlæg, hvor hver lejlighed råderet til to P-pladser. P-pladsen er omkranset af bøgehæk og grønne arealer. Der er en velfungerende ejerforening som råder over både kajak og kano m.m., som frit kan benyttes. Ligeledes har foreningen, aflåst cykel- og barnevognsskur, hyggelig og aflukket have med borde og bænke, stort fællesrum med køkken og spiseplads (25 pers.) plus toilet, eget kælderrum, værksted, elevator, dørtelefon samt affaldsskakt.

LEJLIGHEDEN: Fra den flotte opgang kommer man ind i lejlighedens møblerbar entre hvor stue, køkken, værelser med indbyggede skabe og badeværelse fordeler sig ud fra. Fra stue og værelser er der en fantastisk udsigt over havneløbet og ind over København. Lejlighedens placering i bygningen gør stemningen med vandet særdeles maritim. Fra stue og værelse er der udgang til altaner, hvor der henholdsvis er morgen og aften sol. Sælger har i sin ejer tid lagt nye flotte gulve og lavet gipslofter med indbygningspot. Dette er en lejlighed som i al beskedenhed bør opleves!!!

Book en fremvisning af Islands Brygge 24A, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.