Lille Strandstræde 20A, 3., 1254 København K

Kvadratmeter
73
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1778
FREDERIKSSTADEN: Mellem det pulserende liv i Nyhavn og de rolige og helt nye omgivelser ved Sankt Annæ Plads, finder man denne stille gade. Her oser der af charme med de mange nærliggende stemningsfyldte caféer og restauranter. Hele kvarteret er gennem de seneste år blevet løftet og er nu et af de absolutte mest attraktive steder at bo.

EJENDOMMEN: Ved den lille plads, hvor Lille- og Store Strandstræde mødes, finder man automatisk port indgang til denne charmerende baggård. Det første, der fanger dit blik, er denne lille indskudte ejendom. Fra naboejendommen er der adgang til en stor fælles tagterrasse med udsigt ud over byens tage. Der er 6-8 p-pladser til rådighed for beboerne.

LEJLIGHEDEN: Fra den hyggelige opgang træder man direkte ind i lejlighedens entre. I entreen er der god skabsplads og i forlængelse heraf ligger lejlighedens veldisponerede nyere badeværelse med bruseniche. Flot stort soveværelse med stort vinduesparti ud mod gården med et rigtig godt lysindfald. I den anden ende ligger lejlighedens hyggelige lille snedkerkøkken og stue i åben forbindelse med hinanden. Stuen fremtræder ligeledes med et stort vinduesparti mod gården. Hele lejligheden har flotte egetræs plankegulve, nyt el, smukke høje paneler og super flot finish. Snyd ikke dig selv for at opleve denne lille perle i super lækker- og indflytningsklar stand. Den helt perfekte city-lejlighed til den, der ikke går på kompromis hverken med standen eller med beliggenheden. Alt i alt en super charmerende lejlighed, velegnet som forældrekøb eller til den succesrige single.

Book en fremvisning af Lille Strandstræde 20A, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.