Brobergsgade 12, 3. th., 1427 København K

Kvadratmeter
83
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1902

Klassik Christianshavnerlejlighed med skøn altan

Kvarteret
Er du ung? Vil du omgås andre mennesker? Kan du lide ro? Kan du lide charme? Kan du lide vand? Så er dette kvarteret for dig. Et yderst attraktivt kvarter der bærer præg af hyggelige brostensbelagte gader og et spændende nærmiljø med gode indkøbsmuligheder lige over gaden og Metroen på Christianshavns Torv. En spændende del af Christianshavn der ligger lige ned til kanalen og med kun få minutter til såvel City som Holmens grønne arealer.

Ejendommen
En klassisk hovedejendom fra 1902. Ejendommen som ligger et stenkast (ejendomsmægleren beviser det gerne) fra kanalen, er opført i mursten med pudset facade, har forsatsvinduer og opvarmes via fjernvarme. Ejendommen har derudover dørtelefon, hybridnet, fællesvaskeri, fællesgård og et dips. depotrum på bagtrappen til lejligheden. Ejendommen administreres af professionel administrator.

Lejligheden
Via en charmerende og klassisk Christianhavneropgang, kommer du op til denne skønne lyse lejlighed, hvor lyset vælter ind fra begge sider. Lejligheden har stuklofter og plankegulve og en skøn solrig altan, som ligger sydvendt. Altanen ligger direkte forbindelse med køkkenet og spisestuen, så der er rig mulighed for at nyde den. Stuen er stor og gennemgående og man kan nemt opdele den, hvis man har behov for et ekstra værelse. Soveværelset ligger overfor badeværelset, som er med toilet og brus. Nede på bagtrappen er der et depotrum hvor man kan have sin kuffert og langrendski stående. En skøn lejlighed roligt beliggende på skønne Christianshavn i grønne omgivelser og tæt på kanalen.

Book en fremvisning af Brobergsgade 12, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.