Kronprinsessegade 38, 1., 1306 København K

Kvadratmeter
141
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1807
KVARTERET: Ubestridt én af City´s bedste adresser og med den flotteste udsigt over Kongens Have, hvor man kan følge årstidens smukke forandring. Kgs. Have byder på mange spændende aktiviteter og med petanque banen, café Herkules eller restaurant Orangeriet, så er der ingen undskyldning for en tur derover - hvad enten det er for gå en romantisk tur, pinic med vennerne, stresse af for byens travle liv eller bare for at løbe en dejlig tur.

EJENDOMMEN: Smuk hjørneejendom med pæn facade og tegltag samt fjernvarme. Ejendommen ligger på hjørnet af Dr. Tværgade og Kronprinsessegade, så den er nem at komme hjem til og der er nemt at parkere tæt på med beboerlicens.

LEJLIGHEDEN: Helt unik lejlighed beliggende på en af byens bedste adresser, lige overfor Kongens Have. Lejligheden på 1. sal og har direkte udsigt til Kgs. Have fra alle 11 vindues fag - flottere udsigt og bedre lysindfald er svær at finde. Lejligheden har en super god og optimal planløsning, uden spildplads og sælger har lavet ekstra værelser med "lette" vægge, som nemt kan fjernes igen, hvis man ikke har behov for det, så lejlighedens anvendelsesmuligheder er mange og kun fantasien sætter grænsen. Der er høje paneler, bredde plankegulve, som er malet lyse og spisekøkkenet og badeværelset fremstår i moderne og tidsløst design. En absolut perle, med byens smukkeste have lige foran.
Sælger ønsker gerne en overtagelse pr. 15. okt. 2016, ellers efter aftale.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 38, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.