Strandboulevarden 117, 3. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
117
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1926
KVARTERET: Attraktivt, stemningsfyldt og børnevenligt kvarter på det indre Østerbro med et spændende handelsliv omkring Østerbrogade, specialbutikkerne i Nordre Frihavnsgade, samt Restaurant og Cafe miljø ved Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Kvarteret bærer præg af store markante ejendomme, og masser af luft omkring den brede Boulevard samt grønne pladser og arealer. Der er kun få minutters gang til Kastellet og Langelinies havneløb, Svanemølle stranden og den kommende metro ved Nordhavn.

EJENDOMMEN: Herlig og klassisk Østerbro ejendom fra 1926, med en velfungerende ejerforening - se mere på www.ejerforeningenhjornet.dk. Ejendommen har flotte opgange, nyere termovinduer samt et stort grønt gårdmiljø. Ejendommen ligger ugeneret på denne brede eftertragtede boulevard med langt til naboer og dermed også et spændende og frit udsyn. Brugsret til loftrum.

LEJLIGHEDEN: Skøn udsigtslejlighed og et dejligt roligt nordlys i lejligheden. Meget lys og veldisponeret og pæn istandsat 4 værelses lejlighed på 117 kvm. med mange vinduespartier, som giver dette dejlige og rolige lys. Indeholder entre/fordelingsgang. Alt er pænt og lækkert og lige til at flytte ind i. Stort badeværelse med brus. Master bedroom. Et børneværelse/kontor, som nu bliver brugt som walk-in closet. Flot separat køkken, med spisekrog. Spisestuen ligger i forlængelse af stuen og kan også bruges som et separat værelse.

Book en fremvisning af Strandboulevarden 117, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.