Lille Strandstræde 8, 4., 1254 København K

Kvadratmeter
65
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1761

Charmerende bohéme lejlighed i fredet ejendom med lav ejerudgift

Kvarteret
Centralt og attraktivt beliggende kvarter mellem Sankt Annæ Plads og Nyhavn. Kvarteret bærer præg af smukke gamle ejendomme og du finder byens store attraktioner lige om hjørnet. Skal du have luft omkring dig er havnefronten og Kongens Have ikke lang væk. Alt er tæt på her.

Ejendommen
Hyggelig og charmerende lille ejendom opført i 1761. Ejendommen fremstår med pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen er naturligvis fredet. Der er dørtelefon, fællesantenne og hyggelig brostensbelagt fællesgård med cykelparkering. Energimærke: Fredet.

Lejligheden
Hyggelig og charmerende lejlighed centralt og attraktivt beliggende i Lille Strandstræde mellem Sankt Annæ Plads og Nyhavn. Ejendommen er fredet og opført i 1761. Lejligheden på 65 m² har synligt hvidmalet bindingsværk og indeholder entré med dørtelefon og garderobe i forskudt plan, brusebadeværelse med sandfarvet fliser og soveværelse med skabsvæg. Herudover opholdsstue med brændeovn og praktisk og hyggelig hems. Endvidere køkken med fransk altan. Nærmeste metrostation er Kgs. Nytorv, som ligger kun 3 minutters gåafstand fra boligen.
Bemærk den lave ejerudgift.

Book en fremvisning af Lille Strandstræde 8, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.