Klerkegade 2B, 2. th., 1308 København K

Kvadratmeter
133
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1867 / 2017

Citylejlighed i historisk ejendom med altan og elevator i Salomons Palæ

Kvarteret
Klerkegade-kvarteret er indbegrebet af det historiske og majestætiske København. Det nære kvarter er domineret af fredede og bevaringsværdige bygninger og er forholdsvist roligt. Men der er ikke langt til det charmerende og livlige københavnske byliv med caféer, restauranter og shopping.

Ejendommen
Salomons Palæ er opført i 1868 af Frimurerordenen. Ejendommens arkitektur er skabt til at imponere sine omgivelser. Dette karaktertræk er særligt dominerende ved hovedindgangens søjleparti. Når man står her, er det ikke spor vanskeligt at forestille sig, hvordan landets spidser gennem adskillige årtier efter opførelsen har haft deres naturlige gang i bygningen, uanset om vi taler om konger, virksomhedsejere eller andre magthavere. Denne klassiske og historierige ejendom er blevet renoveret, så lejlighederne fremstår topmoderne og med alle faciliteter. Den er blandt andet forsynet med elevatorer og altaner.

Lejligheden
Byggeriet er lejligheder i Salomon Palæ er i fuld gang og forventes færdig til juli/aug, og vi kan derfor desværre ikke fremvise boligen indtil da, men der er lavet en god og informativ hjemmeside, hvor der kan ses meget mere http://salomonspalae.dk/om-salomons-palae

Lejligheden ligger på anden sal og har med sin indskudte etage, et helt specielt og originalt look. I får her en bolig med et stort, lyst og meget højloftet opholdsrum med flot integreret JKE køkken. Fra opholdsrummet er der via en stor entré, trappe op til en charmerende indskudt etage, der er med til at give lejligheden sit helt eget udtryk. Der er badeværelse med brus og et ekstra toilet med håndvask. Soveværelset har altan. Og lejligheden har et ekstra værelse. Begge værelser er med indgang fra lejlighedens entré. Lejligheden er velegnet til enten et par eller en familie med et barn. BBR 133 kvm., her 116 kvm. til bolig, hvoraf der er 29 kvm. som indskudt etage. Fælles adgangsareal er opgjort til 17 kvm. ud af de 133 kvm.
NB: LEJLIGHEDEN/EJENDOMMEN KAN IKKE BESIGTIGES, DA DEN FØRST ER INDFLYTNINGSKLAR TIL JULI/AUG. KONTAKT DERFOR MÆGLER PÅ 33116622

Book en fremvisning af Klerkegade 2B, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.