Lavendelstræde 4, 1., 1462 København K

Kvadratmeter
67
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1799

Super hyggelig 3 værelses i atmosfærerig ejendom og gade

Kvarteret
Super beliggenhed lige ved Strøget/Rådhuspladsen og tæt på Frederiksholms Kanal, hvor den nye Metro/Cityringmed kommer og med kort gåafstand til Tivoli og offentlig transport. Lejligheden ligger omgivet af Københavns bedste kulturelle tilbud, utallige cafeer og spisesteder. Lige midt i det hele.

Ejendommen
Virkelig flot historisk ejendom, der blev opført i 1799. Ejendommen er fredet og derfor er fritaget for ejendomsskatter. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fik år tilbage indlagt fjernvarme. Eksklusivt lukket have eller gårdmiljø i en af Københavns gamle gårde, som er smukt istandsat med toppede brosten, lille græsplæne og udsigt til Rådhustårnet. I gården er der brugsret til depotrum og fælles vaskeri.

Lejligheden
Via hyggelig trappeopgang kommer du til lejlighedens entre, hvor der er plads til dit overtøj. Herefter kommer du ind i to lyse i stuer, den ene som spisestuen og den anden som dagligstue - de ligger begge ud mod Lavendelstræde. Via det pæne køkken, som forbinder lejligheden kommer man til en lille mellemgang, hvor du har adgang til pænt badeværelse og hyggeligt stille soveværelse, som vender ud mod den dejlige gård. Super charmerende lejlighed på en attraktiv adresse. Lejligheden er indflytningsklar og velegnet som forældrekøb.

Book en fremvisning af Lavendelstræde 4, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.