Esplanaden 24, 5. tv., 1263 København K

Kvadratmeter
103
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1876

Smuk udsigt over Churchillparken og fælles tagterrasse med 360 graders view

Kvarteret
Churchillparken er en af de smukkeste parker i byen og er opkaldt efter Sir Winston Churchill efter hans død i 1965. Parken er beliggende ved Frihedsmuseet på Kastellet med sine flotte volde og kanaler og den engelske kirke St. Alban´s English Church og ikke mindst én af byens bedste restauranter Lumskebugten. Du kan handle ind hos Løgismose eller spise lækkert på Toldboden. Lagkagehuset og Føtex Food er lige om hjørnet og Østerport kun 500 meter væk. Et skønt kvarter midt i byen med grønne omgivelse, luft og vand.

Ejendommen
Smuk ejendom fra 1876 og ejerforeningen består af denne ene opgang med 12 medlemmer. E/F er professionelt administreret og er meget velfungerende. På toppen af ejendommen, er der en stor skøn og fælles tagterrasse med den smukkeste udsigt og solen hele dagen. De øvrige lejligheder har egen altan ud mod gården og der ligger også en tilladelse til denne lejlighed om at etablere altan med udgang fra køkkenet. Herudover drøfter de i E/F, at etablere elevator i bagtrappe tårnet, så alt i alt en god sund og aktiv E/F. Lille gård med nedgang til kælderrum.

Lejligheden
Indgang via lille entre med plads til overtøjet. Den store stue har smukke kvistvinduer, hvorfra den flotteste udsigt kan nydes. Stuen kan nemt opdeles, hvis man har brug for et ekstra værelse. Centralt for lejligheden ligger det store køkken alrum, med plads til alle og plads til de kulinariske madoplevelser. Stort og roligt beliggende soveværelse med skabsvæg. Pænt badeværelse med brus og bagest i lejligheden endnu et værelse. En super charmerende og veludnyttet lejlighed på toppen af Esplanaden, som kun venter på dig.

Book en fremvisning af Esplanaden 24, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.