Randersgade 55, 1. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
58
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
0
KVARTERET: Drømmer du om en spændende by-lejlighed i hjertet af Østerbro med masser af lys, lav boligafgift, sikker økonomi i foreningen, stuklofter og plankegulve, ja så er drømmen her.
Denne 2´er på indre Østerbro er et solidt køb for det nyforelskede par, den succesrige single eller som forældrekøb, der vil have rolige omgivelser og alligevel være tæt på alt. Østerbros franske cafémiljø ved Bopa Plads, 24-timers indkøbsmulighed, Fælledparken, Park Cafe, Svanemøllestranden og offentlig transport - Ja alt sammen inden for 10 min. gang.

EJENDOMMEN: Klassisk Østerbro ejendom fra 1900. Foreningen er veldrevet, og ejendommen er i god stand med nyrenoveret opgang og der er et rigtigt hyggeligt gårdmiljø med varmelamper og mulighed for grill, borde og bænke mv.

LEJLIGHEDEN: De ydre omgivelser er fantastiske, men indvendigt har lejligheden mindst lige så meget at byde på. Flot lejlighed med stuk lofter, plankegulve og termoruder. Entré med garderobeplads, stor lys stue med plads til både spisebord og sofamiljø samt fladskærm på væggen. Helt nyt bad med separat brus (så man ikke står ovenpå toilettet). Lækkert rummeligt køkken med plads til at udfolde sine kulinariske evner. Fint soveværelse med skabsvæg, arbejdsbord og stol. En super optimal lejlighed i indflytningsklar stand.

Book en fremvisning af Randersgade 55, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.