Puggaardsgade 14, 2. th., 1573 København V

Kvadratmeter
105
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1917

Oplagt forældrekøb/delelejlighed tæt på Tivoli og havnebadet

Kvarteret
Nærheden til både bymidten og havnen gør palæets beliggenhed til en af Københavns bedste. Her behøver man ikke at vælge mellem storbyens puls eller stemningen ved vandet. Man kan nemlig nyde begge dele på én gang - på samme sted. Palæet ligger helt for sig selv på Otto Mønsteds Plads. Der er et element af eksklusivitet forbundet ved at bo på sin egen plads. Men det vigtigste er nok den overflod af lys og luft, som præger placeringen. Uden direkte nabobygninger, er der jo intet, der kan skygge for solen eller stå i vejen for friske briser fra havnen.

Ejendommen
Palæet ved Otto Mønsteds Plads er opført i 1910 som hovedsæde for A/S Dansk Folkeforsikring. Det var en virksomhed med succes, og det skulle understreges af det nye domicil. Byggeriet blev tegnet af arkitekt Axel Preisler, der skabte et pragteksempel på sen nationalromantik, som var tidens foretrukne stil. Den dag i dag står palæet som et stærkt symbol på dansk æstetik og kvalitet. Og blandt andet derfor bevares facadernes originale form og materialer. Bygningens oprindelige gård er omdannet til et smukt haverum, som man har lige udenfor døren. Her kan man nyde det grønne, mens man sidder i læ i en af hyggekrogene.

Lejligheden
Med elevator kommer man op til lejligheden og via entre med garderobeskab, kommer man ind i denne dejlige lyse lejlighed, hvor det store køkken/alrum byder én velkommen og man fornemmer straks en god atmosfære og stemning i lejligheden. Der er to gode separate soveværelser, begge med indbyggede skabe og så har sælger lavet et ekstra værelse i forbindelse med stuen, så lige nu deles lejligheden af 3 unge mennesker, men man kan hurtigt reetablere og fjerne denne ekstra væg. Endvidere stort badeværelse med vaskesøjle, gulvvarme, bruseniche osv. En super attraktiv lejlighed med flotte vinduespartier, lille altan med udsigt til tivoli og havnebadet og med mange anvendelsesmuligheder. Kan overtages pr. 1. juni 2017.

Book en fremvisning af Puggaardsgade 14, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.