Store Kongensgade 69C, 4. th., 1264 København K

Kvadratmeter
65
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1908

Elevator og altan med udsigt til Marmor kirkens smukke kuppel - Uden Bopælspligt

Kvarteret
Frederiksstaden er et yderst attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have Marmorkirken, med den nye metro er lige overfor. En central og attraktiv placering midt i det pulserende byliv med spændende forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og smarte restauranter. Også de kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand; SMK, Amalienborg, Langelinie og Nyhavn med Charlottenborg. Her bor du tæt på det pulserende byliv og alligevel stille og roligt.

Ejendommen
Denne charmerende ejendom fra 1908, er for nogle år siden totalrenoveret i forbindelse med at hele ejendommen blev omdannet til ejerlejligheder og udbudt som projektsalg. Derfor er denne lejlighed også Uden Bopælspligt. Alt står derfor i pæn stand i dag og der er lave vedligeholdelsesudgifter. Der er brugsret til hyggelig gård med plads til cykler og skrald. Endvidere er der også brugsret til kælderrum samt elevator.

Lejligheden
Skøn city-lejlighed med rå karakter og store vinduer der giver et unikt dagslys. Lejligheden består af køkkenalrum med dobbeltdøre ind mod soveværelset. Smart sort køkken i egefiner fra Svane med grå Assoluto granitbordplade. Udgang til altan mod den stille og charmerende gård og med flot kik til Marmor kirkens smukke kuppel. Elegant og tidløst badeværelse med italienske klinker, spots, vandbåren gulvvarme og væghængt toilet. Funktionel lejlighed, der henvender sig til par eller egoisten, som ønsker at bo centralt, men tilbagetrukket fra hverdagens travlhed eller til udenlandsdanskeren som ønsker en luksuslejlighed Uden Bopælspligt centralt placeret.

NB: Billederne er fra en anden og tilsvarende lejlighed på 3 sal.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 69C, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.