Store Kongensgade 83, 2. th., 1264 København K

Kvadratmeter
176
Værelser
7
Energimærke
D
Byggeår
1901

6 værelses lejlighed med fælles tagterrasse

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. I 2019 forventes den nye metrolinje, Cityringen, at være færdig og der kommer en station lige ved ejendommen ved Marmorkirken.

Ejendommen
Flot, markant og klassisk hjørneejendom opført i 1901. Ejendommen fremstår med murstensfacade, skifertag og renoveret trappeopgang. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, fælles tagterrasse, fællesgård, cykelskur og loftrum nr. 37. På tagterrassen, er der udover den vildeste udsigt - også borde, stole, grønne planter samt fælles grill, vandslange og elektricitet.

Lejligheden
Via den pæne trappeopgang træder du ind i denne store og herskabslejlighed med masser af værelser og gode indretningsmuligheder. Lejligheden indeholder stor hjørnestue mod Hindegade, opholdsstue og stor spisestue. Disse 3 stuer ligger en suite mod Store Kongensgade. Mod Hindegade findes stort værelse med indgang fra entreen. Derudover 2 gode rummelige værelser og et mindre børne-/arbejdsværelse mod den fælles gård. Via lille mellemgang er der adgang til pænt badeværelse i hvidt marmor med håndklædevarmer og separat bruseniche. Derudover stort spisekøkken med hvide elementer og opvaskemaskine. Bræddegulve, stuklofter, fyldingsdøre og vinduer med forsats rammer.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 83, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.