Gothersgade 157, st. th., 1123 København K

Kvadratmeter
72
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1890

God 3'er i Nansensgadekvarteret

Kvarteret
Nansensgadekvarteret, lige ved Sct. Andreas Kirken og Botanisk Have og kun få minutters gang fra Nørreport Station, Torvehallerne, metroen, Kongens Have, Søerne, H.C. Ørstedsparken og Strøget. Her har du alt, hvad hjertet kan begære inden for rækkevidde.

Ejendommen
Bygningen fremstår med pæn facade og termovinduer. Trappeopgangen er næsten nymalet. Alt i alt en god ejerforening som bl.a. sørger for blomster og hygge i den hyggelige gård.

Lejligheden
Her er lejligheden til den, der vil bo helt centralt og nyde byens liv omkring søerne og det attraktive Nansensgade-kvarter med de mange hyggelige caféer og restauranter. Her har du ingen genboer, kun en smuk udsigt til Kirken og masser af himmel. Fordelingsentre med adgang til lejlighedens 2 soveværelser, der gør den perfekt som delelejlighed. Begge soveværelser har med det skønneste kig til kirken Endvidere stor stue med det hyggeligt kig til gården. Pænt lyst køkken med god plads til at udfolde sig. Super lækkert badeværelser med flotte klinker. Lejligheden har lyse plankegulve og stukloft.

Book en fremvisning af Gothersgade 157, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.