Vigerslev Allé 274, 2500 Valby

Kvadratmeter
130
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1939

NYISTANDSAT RÆKKEHUS MED EGEN HAVE

KVARTERET: I skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette helt ny istandsatte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

EJENDOMMEN: I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have både for og bag samt et fint lille skur til opbevaring mv. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fuldt udnyttet. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset.

INDRETNING: Entré, med plads til sko og overtøj. Denne entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der stort nyt køkken/alrum med nye hårde hvidevarer. Stuen er stor og rummelig og beliggende med udgang til den private have. I stuen er der plads til både godt sofaarrangement og spiseplads. I stueplan er der endvidere kontor/værelse samt nyt gæstetoilet. 1. salen indeholder 3 gode værelser i forskellig størrelser og stort nyt badeværelse med brus. Endvidere er der højt til loftet og ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Kælderen indeholder nyt badeværelse samt et super godt disponibelt rum. Klart den bedste perle i rækken!

Book en fremvisning af Vigerslev Allé 274

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.