Store Strandstræde 18E, st., 1255 København K

Kvadratmeter
77
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1778

Luksuslejlighed i smuk og helt stille brostensbelagt gård midt i byens smarteste kvarter

Kvarteret
København rummer mange dejlige kvarterer, men mon ikke de fleste er enige om, at det er vanskeligt at overgå dette. Der er charme og ægte københavnerstemning, især i denne ende af Frederiksstaden, hvor St. Strandstræde og Skt. Annæ Plads ligger placeret. Gaden emmer af liv og originalitet - også i udvalget af specialbutikker og caféer, som ikke findes bedre andre steder i byen. For enden af Sankt Annæ Plads er der P-hus under Ofelia Plads, der rummer 500 pladser, hvor det er muligt at leje en fast plads.

Ejendommen
Lejligheden ligger i sidehuset til hofvinhandler Waage-Petersens gamle Palæ, hvor Nordisk Råd senest har haft til huse. Ejendommen blev gennemgribende renoveret i 2012, hvor der kom 32 nye lejligheder til. En gedigen ejendom i god stand.

Lejligheden
Lækker lejlighed i bedste materialer. Efter et lille trappeforløb kommer man direkte ind i lejligheden. Pænt badeværelse med brus, vaskesøjle og gulvvarme. Garderobeskabe. Køkkenet er holdt helt i hvidt og fremstår lyst og lækkert. Kæmpe stor stue med fra fransk altan ud mod gården og soveafdeling bagtil i alkoven. Lejligheden fremstår i indflytningsklar stand med bl.a. lækre brede plankegulve i lejligheden.

NB: Lejligheden er ifølge BBR 2 værelser, men den nuværende opdeling af lejligheden, der er alt samlet i et stort rum og dermed er der ikke 2 værelser.

Book en fremvisning af Store Strandstræde 18E, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.