Hammerensgade 3, 1. th., 1267 København K

Kvadratmeter
258
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1925

Smuk istandsat liebhaverlejlighed på bedste beliggenhed og helt stille

Kvarteret: Stille og attraktivt kvarter ved Churchillparken og Grønningen, spændende restauranter og indkøb mv. Kvarteret bærer præg af store herskabelige ejendomme med gode parkeringsforhold. Er man til en frisk løbetur, så er Langelinieturen oplagt. Der er også mulighed for, en gåtur i Kongens Have eller shopping ved Kongens Nytorv. Ej heller langt til Østerport S-station med metro osv. Super centralt og alligevel helt stille.

Ejendommen: Smuk og herskabelig ejendom opført i 1925. Ejendommen har flot pudset murstensfacade og tegltag. Smukt indgangsparti fører dig ind i trappeopgang med elevator. Ejendommen har dørtelefon med kamera, kabel-TV, fællesgård med mulighed for leje af p-plads samt brugsret til et stort kælderrum.

Ejerlejligheden: Via flot opgang træder du ind i entréen med adgang til badeværelse med natursten samt soveværelse & kontor. Herefter møder du den mere end 100 m2 højloftet imponerende stue med smukke brede egeplankegulve. I loftet er der 6 indbyggede højtalere som styres via Sonos. Trods stuens enorme størrelse har man følelsen af hygge og naturlige zoner for hygge og familietid, endvidere 8 smukke vinduespartier. I den ene ende af stuen har man i dag det store hjemmekontor adskilt med glasskydedøre. Her er masser af plads til at holde hverdagens møder eller bruger det som endnu et godt værelse. I den anden ende af stuen findes det utroligt lækre Boffi-køkken som indbyder til både hygge og fest omkring den store køkkenø. Ved siden af køkkenet findes boligens bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt masser af skabsplads. Herfra er der også adgang til det store badeværelse med smukt fritstående badekar og stort flot brusebad med glasvæg. De smukke døre i hele lejligheden er fra det italienske mærke Rimadeso. Lejlighedens Master Bedroom ligger med egen adgang til badeværelset og har fransk altan og garderobe. Det sidste værelse har dør fra stuen og Master-afdelingen. En feinschmecker lejlighed, hvor der er kræset for alle detaljer i bedste kvalitet. Her kommer I til at bo i hjertet af København uden nogen form for støj. I kan nyde hverdagens gåture på Kastellet samtidigt med byens pulserende liv nede langs Store Kongensgade.

Book en fremvisning af Hammerensgade 3, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.