Gråbrødrestræde 23, 3. tv., 1156 København K

Kvadratmeter
75
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1813
KVARTERET: Gråbrødretorv er opkaldt efter de gråbrødremunke, som i middelalderen holdt til i området. Denne smukke gulpudsede ejendom er bygget her, hvor gråbrødrenes gamle bryggeri og svendeherberg forhen lå. I dag er dette bilfrie brostensbelagte torv indbegrebet af det charmerende gamle København med masser af liv i form af restauranter, caféer og små specialbutikker.

EJENDOMMEN: Velholdt, fredet og historisk ejendom fra 1813, der er opført efter den gamle ejendom blev bombarderet under englændernes bombardement tilbage i 1807. Ejendommen fremstår flot og tidstypisk med gulpudset facade og rødt tegltag, og har mange gode faciliteter såsom lille gård samt vaske- og cykelkælder. E/F består af Gråbrødre Torv 19-21, Gråbrødrestræde 23 og Klosterstræde 20

LEJLIGHEDEN: Rigtig hyggelig city-lejlighed i hjertet af byen ved Gråbrødre Torv. Fra denne lille entré går man ind i den store stue med fritliggende bjælker og plankegulve. I forlængelse heraf er den lyse hjørnestue og endvidere med adgang til soveværelset med god skabsplads. Nyere stilrent brusebadeværelse. Mod gården er lejlighedens nyere køkken med spiseplads til to. Lejligheden sælges som et dødsbo og skal males mv., men køkken og bad er i tip top stand og hele lejligheden fremstår i original og romantisk stil med bl.a. rå murstensvæg, fritliggende bjælker og plankegulve.

Book en fremvisning af Gråbrødrestræde 23, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.