Østbanegade 5, 4. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
230
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1903

Østerbro-juvel med privat og overdækket tagterrasse

Kvarteret: En rolig, smuk og på alle måde pragtfuld beliggenhed på Østerbro med det hele lige i nærheden, også metro og S-tog. Det tager således ikke mere end tyve minutter at komme til lufthavnen, og det er endnu hurtigere at komme til centrum af København, hvortil I også kan cykle på ganske få minutter, hvis I da ikke foretrækker at gå gennem byens grønne oaser og lade turen vare elleve-tolv minutter, mens I nyder byen fra sine smukke, rekreative sider. Det vil ligeledes være oplagt at henlægge den daglige gåtur til Kastellet eller Langelinie. Måske en gang imellem Østre Anlæg med en afstikker til Statens Museum for Kunst eller til Kongens Have med Rosenborg Slot i baggrunden og kort afstand til byens livlige gader. På den praktiske side er det bekvemt med kun fem hundrede meter til nærmeste Irma, ligesom nabolaget er forsynet med adskillige ladestandere til el-bilen.

Ejendommen: Den udbudte lejlighed ligger i en klassisk Østerbro-ejendom fra 1903, der er klassificeret som bevaringsværdig. Den har et herskabeligt udtryk og står ganske markant i bybilledet på et hjørne med lys og luft omkring sig. Når man træder ind i trappeopgangen, er den som forventet velholdt og smuk, så det virker indbydende at gå op ad trapperne. Det er også muligt at benytte elevatoren, som er forsynet med vinduer, så man kan få en æstetisk oplevelse af trappeforløbet, mens turen går op til fjerde sal til den mageløse lejlighed, som venter heroppe på toppen med en herlighedsværdi så høj, at den kan være vanskelig at beskrive retfærdigt med ord. De kommer nemt til at virke så ordinære i forhold til disse rum, lysindfaldet og totaloplevelsen af de arkitektoniske detaljer. Og så har vi slet ikke nævnt udsigten ud over byen og den eventyrligt dejlige tagterrasse, hvor en tredjedel er overdækket, så man kan sidde og nyde udelivet højt til vejrs i store dele af året. Med dette in mente må det nok anbefales at ringe til os for en personlig besigtigelse, så det bliver muligt at suge alle indtrykkene til sig.

Lejligheden: Lejligheden er noget ganske særligt. Bedømt på flere parametre. Det mest overraskende kan være, at den opleves så intim, når man tænker på, hvor mange kvadratmetre her er. Selv om man er få mennesker hjemme, har man altid en fornemmelse af, hvor den anden befinder sig. Det gælder også når man har gæster, hvor det er nemt at være en del af selskabet, selv om man har noget at ordne i køkkenet. Et rum der i øvrigt er indrettet ud over det sædvanlige med vovede messingskabe, der giver en særligt æstetisk effekt i samspil med til det smagfulde køkkeninteriør og bordpladerne i marmor, som indendørsarkitekten har defineret. I vil også elske den snedkerlavede reol over de franske døre og måske mest af alt det fænomenale lysindfald gennem ovenlysvinduerne og de mageløse skyggeeffekter det skaber i et rum med loft til kip og masser af skarpe vinkler i den synlige loftskonstruktion. Udsigten gennem vinduerne er i den grad også værd at skrive hjem om. I kan se ikke færre end seksten spir og tårne, ligesom der er udsigt til Østerbros særegne bygninger. Planløsningen lyder på et køkken, to badeværelser, tre soveværelser og tre stuer plus overetage med stue, terrasse og et kæmpestort disponibelt rum til opbevaring. Værsgo.

Book en fremvisning af Østbanegade 5, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.